torsdag 1 mars 2012

Samtal från BM

För en stund sedan ringde min BM. Nu har överläkaren på BM-mottagningen läst mitt brev som jag skickade och hon blev tydligen väldigt "tagen" av hur dåligt jag mått/mår. Så, hon tyckte inte att hon kunde hjälpa mig mer utan har skickat mig vidare till en specialist. Därför har jag nu fått en tid med "högsta hönset" på obstretiken som jag ska till för att se hur de ska lägga upp återstoden av min graviditet. Känns fint att de tar mig på allvar men att det ska ta så lång tid..Nu känns det ju som att jag gjort hästjobbet själv och denne läkare får jag inte träffa fören 19/3, 4 veckor innan bf alltså..

Jaja, mycket kan ju hända sista veckorna, kanske blir outhärdligt och då är det naturligtvis bra att det finns någon att prata med. BM sa även att denna läkare var bra på att lyssna men skulle jag inte vara nöjd med hans svar så ska jag få träffa en annan. Min BM bryr sig verkligen och det känns skitbra, hon har väl sett hur jag mått när jag varit där och med tanke på att magen varit inflammerad o så..

Troligtvis hade jag fått hjälp fortare om jag åkt in vid varje anfall och ringt ambulans osv, men jag hade själv mått sämre av det (har fått nog av att vistas på akuten..), tycker inte man ska behöva hänga på låset på sjukan för att kunna få hjälp, men tydligen är det så, den som gapar högst får hjälp fortast..

Jag vet ju redan hur läget ser ut vad det gäller igångsättning, mediciner osv så där lär jag inte få så mycket hjälp.. men jag vill verkligen få bli opererad efter förlossningen. Bort med gallan, den har verkligen förpestat livet för mig och jag kommer inte sakna den.. Har ingen aning om hur svårt det är att få medgivande till en operation men jag tänker göra mitt bästa iaf, för någon gång i framtiden kommer vi att vilja skaffa ett syskon till grodan och jag vill inte gå igenom samma elände igen om jag inte måste.

Så ser det ut iaf, först BM-besök den 12/3 och sedan läkarbesök 19/3. Haha, snacka om att jag har ett tråkigt liv när det enda som rutar in min vardag är sjukbesök;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar