söndag 1 januari 2012

Nu är barnvagnen köpt =D


































Idag var vi och hämtade en barnvagn som jag ringt på. Vi hade extrem tur för jag ringde bara någon timme efter att annonsen kommit upp och säljaren lovade att inte sälja vagnen innan vi kommit och kollat på den. Tur var det för de hade blivit totalt nerringda med folk som ville köpa den, en köpare var visst från skåne - ganska långt att åka för att köpa en begagnad vagn tycker jag.

Men, jag förstår dem, för vagnen är verkligen i tipptopp, den ser ut att ha precis lämnat affären, det är bara på hjulen man kan se att den använts. De har tagit hand om vagnen väldigt bra och den är använd till ett barn, en flicka.

Det är alltså en emmaljunga citycross med både citykorg och sittdel. Med vagnen fick vi även en varm åkpåse till vintern, blir perfekt då grodan kommer vara lagom stor att åka i sittdelen då.
En skötväska med skötbädd, ett parasoll och regn samt myggnät följde också med, allt i samma matchande färger =)


Tyckte lite synd om den lilla flickan som haft vagnen. Hennes föräldrar förklarade att  hon var för stor för vagnen nu och en annan bebis skulle få den. Då ville hon veta VART är denna bebis någonstans? Haha, så söt=)

Och vagnen gick in, även i vår lilla bil, fast trångt blir det ;)

Känns så skönt att det stora inköpet är klart, nu är det mer småsaker som ska fixas =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar