torsdag 5 januari 2012

körkortsplugg..

I morse åkte B in till stan för att plugga på trafikskolan, helt sjukt att det kostar varje gång han gör ETT test på nätet hemma, trodde det kostade per inlogg.. därför gjorde han av med 7 av 10 tester igår så nu behöver han nya igen. Tycker det är riktigt dåligt att man bara kan köpa 10 tester åt gången, bättre att betala lite mer och få fri tillgång tycker jag, för detta är bara frustrerande, speciellt eftersom vi inte är i stan särskilt ofta och kan fylla på..

Brandons kompis M var här igår så han fick överta min roll som lärare. Han har nyligen tagit lastbilskörkort så han har alla regler lite färskare än mig. Även M fick uppleva hur svårt det är att översätta alla termer till engelska, och det värsta är att även om frågorna är på engelska så är alla menyer, texter på bilderna osv på svenska, så B har ingen aning vad som står och missar därför automatiskt vissa frågor.. helt sjukt tycker jag att man bara översätter vissa delar.. Nu har B iaf klarat första delen och det var väldigt viktigt för hans självförtroende.

M fick även med akvariet hem, han har sagt länge att han skulle köpa det och nu äntligen blev det av..haha. Jag har verkligen inte haft orken att ta hand om det så det blev en rejäl rengöring av det nu. Vi behövde platsen med, så det känns skönt att det är borta.

Det är verkligen full fart här hemma på kattungarna. Nu sover de i vardagsrummet på klätterställningen eller i soffan på nätterna och det är så lugnt och skönt i sovrummet igen. De är jätteduktiga med att gå på lådan, de har inte missat en enda gång (vad jag vet). De har så kul med varandra och nu börjar deras personligheter komma fram. Coco (långhåriga) är den lugnaste, ganska lat och ett riktigt matvrak, fast hon kan allt busa rejält hon med om hon är på det humöret ;)  Blackie (den svarta..) är ett riktigt busfrö, hon flyger fram över golven och ska prova allt, samtidigt är hon den som väldigt gärna vill kura ihop i knät och spinner högt. Hon är även väldigt glad i hundarna och busar gärna med deras svansar;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar