fredag 20 januari 2012

Vår dotter

 Det är en liten tjej som gömmer sig i magen =)

 Först gjordes en genomgång i 2D för att se så allt såg bra ut,vilket det gjorde. Mätningarna visade att hon nu väger 1089g vilket ligger inom det normala. Sedan visade han först med 2D vad det var för kön så vi fick gissa, och sedan i 3D där vi såg att det är en liten tjej <3

Efter det gick han över till 3D för att få bilder på ansiktet men vi såg inte mycket alls. Hon hade vänt sig inåt och visade bara armar och ben.
Efter mycket vridande, hoppande och buffande så kikade hon fram.

Helt otroligt vad detaljerat det blir i 3D. Vi fick se hur hon grep efter navelsträngen, gnuggade sig i ögonen, håret på hennes huvud och de små lockarna i nacken som hon fått =) Lilla örat som såg ut som Brandons öron och de små fötterna och händerna :)

Vi är så glada att vi gjorde detta ultraljud, och vilket underbart bemötande vi fick. Kan verkligen rekommendera Crocuskliniken och Anders Selbing.

Det känns lugnande att veta att fostervattnet är i rätt mängd, moderkakan ligger högt och i framvägg så det är ingen risk att det blir problem vid förlossningen för att den ligger i vägen, bebisen är normalstor (just nu) och inga synliga avvikelser går att se.

Kort och gott, det kunde inte bli bättre =)




1 kommentar:

  1. Så glad för er skull! skönt att ni fick se henne med det där 3d ultraljudet, det verkar varar jätte häftigt, och det blir mer ett riktigt barn oxå. Grattis till att ni ska få en dotter kram Malin

    SvaraRadera