måndag 23 januari 2012

Senaste inköpen

Här är de grejjer vi beställt till bebisen samt köpt nu de senaste dagarna:

 Från amazon.com beställde vi en babyleksak som kan hängas i vagnen, på babyskyddet eller på sängen, tyckte denna var söt och den har så många saker att pilla på (skallra, pipleksak, prassel, spegel, bitleksak gömd i fickan på vingen m.m.)
Jag har ju tänkt amma om det går men vill även ha möjligheten att pumpa ur och ge ibland. Därför fick det bli 2 flaskor från tommee tippee, anti colic och med dinapp som ska vara så likt det naturliga bröstet som möjligt för att man ska kunna både amma och ge flaska - det låter bra, får se hur det funkar i verkligheten. Vill inte introducera flaska så lillan ratar amningen sedan.. Valde dessa flaskor då de fått väldigt bra rekommendationer så hoppas det funkar =)
 Sedan beställde vi även en Snuzzler, detta då vårt babyskydd saknade insatsen för nyfödda.. Vi har letat i babyaffärerna men inte hittat insatsen så då blev det att vi beställde från amazon. Fördelen med denna är att man kan sätta den i nästan alla babyskydd, babysitters eller dyl.
Ica Maxi hade utförsäljning på barnböcker och denna kostade bara 10kr.. så nu har vi köpt den första barnboken. Älskar mamma mu-böckerna =)














Jag har länge kikat på "min första bok" och fastnade för den här. Den är jättefin och innehåller massor att fylla i om bebisen, enda upp till 2års-dagen.
 En klänning med veck och volanger (syns dåligt på bilden) från name it.
 En liten body från polarn och pyret som jag och B köpte (nämnde i annat inlägg)
 I helgen när vi var på vingåker hittade vi  strumpor med samma tryck =)
 Hittade även en söt pyamas från bäbis. Fick denna och strumporna av S & C =)
 På kappahl köpte jag en one piece till grodan. Den var inte på rea men jag hade 25% rabatt på valfri vara så köpte den ändå. Den var väldigt uppskattad av B som ju är amerikansk medborgare. Tycker dressen är supersöt. Köpte den i lite större storlek så grodan har något att mysa i på sensommaren/hösten =)
 Hittade även denna klänning på name it.
 Body från newbie.
Hittade denna söta klänning/body från Lundmyr of sweden på vingåker. Även den i lite större storlek. Riktigt smart med knappfunktionen i grenen som gör att man kan ändra storleken allteftersom barnet växer.
 Söta byxor, oxå från Lundmyr.
Baggy-byxorna från polarn och pyret =)
Små små rosa strumpor med spets. Inte alls min grej eg men Syster S tyckte de var såå söta, och med 70% rea på name it så var det inte många kronor det handlade om.. och visst är de söta ändå =p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar