fredag 3 augusti 2012

Vår lägenhet

Det var någon som kommenterade att de ville se bilder på vår lägenhet  bloggen. Så, nu på morgonen har jag tagit lite kort medan B tog hand om Mimmi.

Nu är det inte ens 3 veckor sedan vi flyttade så allt är inte på rätt plats än, tavlorna på väggarna har vi bara hängt upp på befintliga krokar så de slapp stå på golvet med risk att gå sönder. Mimmis rum har inte heller fått rätt gardin utan har en gammal köksgardin bara för att ha nått och inte ett naket fönster.

Det ska målas och fixas lite i lägenheten (hyresvärden). Den som bodde innan var rullstolsburen så det finns lite handtag i badrum som ska bort och lite ramper som ska väck, flera dörrar har även skrapmärken där rullstolen gått emot så de dörrarna ska de också fixa. Men, ser bara positivt att vi inte har några trösklar;) inget problem att få in barnvagnen och man riskerar inte att slå i tårna heller =p

Så, med det sagt visar jag bilderna;)

 Ytterdörren. Till vänster är köket och till höger är först lilla toaletten och bortom den Mimmis rum.

Till vänster stora badrummet och till höger köket samt vardagsrummet
Köket till höger och rakt fram vardagsrum. Den öppna dörren är in till vårt sovrum.















Stora badrummet. Handtagen ska tas bort som sagt..
Är jättenöjd med att vi nu har en stor tvättmaskin med kombinerad torkfunktion. Fungerar jättebra och väldigt skönt med tidsfördröjning så man kan ställa in när man vill att den ska starta och slipper därmed passa på den=)



Detta är alltså min toa, eller ja, B duschar ju såklart här och tvättar kläder men övriga behov får han göra på sin toa;) skönt att ha bara sina egna grejer i badrumsskåpet med =)














Brandons toa...liten men den duger åt honom och hans grejer.
















 Vårt sovrum. Vid fönstret är även utgång till lilla uteplatsen på framsidan.
Lite tomt än så länge men det ska in lite tavlor och mattor framöver.

På motstående sida är det infällda garderober på hela väggen så vi behöver inga fristående garderober som tar plats vilket är skönt.







Köket. Är glad över att ha stor spis och diskmaskin igen=)
Ingång från hallen.

Till vänster är dörr in till vårt sovrum från andra hållet.
Köket från andra hållet.












Mimmis rum. Vi kommer fixa en förvaringsmöbel där hennes leksaker kommer att vara men än så länge har hon inte så mycket;) Vagnen är bara tillfälligt i hennes rum..

Tavlor ska upp på väggarna även här.
Hennes säng. Filten som hänger på sängen stickade jag när jag låg inlagd och grodan som hänger i hörnet har Mimmis moster gjort till henne =)
Skötbordet som ännu inte är i ordning..
















Vardagsrummet. Här svettas jag på morgonen;)

Sett från dörren till uteplatsen på baksidan.
Soffan..



Sett från dörren till vårt sovrum.
















Uteplatsen på baksidan.













Så, nu har jag visat så gott jag kan. Glömde ta kort på uteplatsen på framsidan men det är en stenlagd uteplats med staket runt och grind. Helt ok =)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar