måndag 20 augusti 2012

På besök i Vimmerby och ny bil

I fredags åkte vi till V-by för att hälsa på. På vägen stannade vi förbi hos min kusin Rickard, det var trevligt =)

Vi sov hemma hos mamma (mormor) men på lördagen hann vi med ett besök hos pappa (morfar) och även hos min farfar. Det var ett tag sedan jag träffade honom men nu har han flyttat från o-hamn till v-by så då kanske vi kan ses lite oftare. 

På söndagen åkte vi till skogen på morgonen. Mirjam fick sitta i sjalen och hade ett myggnät över sig, det gick jättebra. Vi hittade faktiskt ett gäng kantareller så vi var nöjda. När vi kom hem tog vi en promenad på stan, det var ju så fint väder =)

Vi åkte sedan hem på kvällen och svängde åter förbi kusinen, nu var även hans man Fredrik hemma så vi fick träffa honom också =) De har 3 hundar och Ronja blev lite rädd så hon ville först inte hoppa ur bilen, fjantfian;) 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har vi varit på informationsmöte inför babysimmet. Det var ett gäng små knoddar där, från runt 3 mån till ca 10 mån skulle jag tro:) Mimmi var så trött efter helgen så hon sov mest. Vi köpte ett par badbyxor till henne, jättesöta:) 

Efter det åkte vi hem och kollade annonser på bilar. Vi har länge letat bil och idag hittade vi en som vi gillade. Så vi åkte för att titta på den. Vi gillade den båda två mycket, det är precis en sådan vi ville ha så den fick följa med oss hem ;) Känns så skönt att äntligen ha en kombi, nu får vi plats med vagn och hund ordentligt ;)

 Mirjam och Brandon
Kvällsmys hos Mormor. Moster sitter bredvid
På promenad i Vimmerby
Noomie och Brandon
 Mys
Lite gymnastik nu på morgonen
Jag & Mimmi
Mysunge




Vår nya bil =)
Provar att sitta i matstolen hos mormor
Sötnos


Hmm.. Hon fick INTE smaka. Nu i helgen är första gången hon visat intresse för vad vi äter kring matbordet, innan har hon inte brytt sig alls. Vi får väl se när vi börjar, jag väntar gärna en månad till om det går.. I vilket fall som helst så kommer inte Saft vara något som finns på menyn.. det får lilla damen vackert vänta med ett bra tag till;)
Hos moster Victoria
Det märks att Mimmi fötts in i en iphone-familj, hon vet precis hur man gör;) En hand på telen, alltid;)
Promenad med mamma & mormor på fredagskvällen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar