onsdag 8 augusti 2012

Kläder..

Mimmi har sovit sedan vi kom hem i princip.. Riktigt trött idag. Jag har oxå varit seg, inte haft lust med något alls faktiskt.

I måndags var jag och köpte ett billigt klädpaket till Mimmi. Det var drygt 50 plagg i väldigt varierande skick. Främst strl 74-80 men några plagg var lite mindre. Tvättade och tumlade allt och sorterade sedan. 8 plagg slängde jag faktiskt men övriga är helt ok. Tycker det är bra med klädpaket, blir mkt billigare och det är faktiskt inte så dumt att ha lite kläder man inte behöver vara rädd om.

Det mesta ska läggas undan till hösten/vintern. Än så länge har hon ju ff strl 62 och lite i strl 68. Har lagt undan några plagg som börjar bli lite små.

Jag blandar väldigt friskt med nytt och begagnat, märkeskläder och vanliga Lindex/kappahl/h&m till Mimmi. Men det är ju det som är så kul:)

På måndag blir hon 4 månader. Helt galet vad tiden springer iväg. Lilla pluttan, hon övar på att sitta varje dag nu, har inte riktigt balansen för att klara mer än 5-6 sekunder ännu men för bara en vecka sedan gick det knappt alls så det har verkligen gått framåt fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar