tisdag 28 augusti 2012

Öppna förskolan & babymassage

Idag gick vi till öppna förskolan på morgonen. Det var babymassage del 2 idag;) nu fokuserade vi på armar, händer, ansikte, huvud och rygg.

Armar och händer var inga problem alls, hon tyckte det var skönt och smilade upp sig för "fröken" och oss;)
Ansiktet gick oxå bra men huvudet var inte jätteskönt.. Hon såg lite förtvivlad ut så det blev bara en snabbis. När vi masserade ryggen var hon tvungen att ligga på mage och skulle inte ha blöja. Det gick sådär, hon älskade det inte men accepterade läget.

Efter fick hon mat och sedan somnade hon i Brandons famn. Vi hade tänkt vara kvar en stund för mer föräldrar och barn kom men Mimmi bara sov och sov så vi gick hem efter ett tag.

När vi kom hem vaknade hon till och åt (igen) samt skötte magen så pass att ett klädbyte blev nödvändigt.. Sedan satte jag henne i hoppgungan så hon skulle vakna till. Det var kul i 5 min sedan ville hon inte mer. Jag lade en vikt filt under rumpan på henne denna gången i gungan så hon skulle komma upp lite mer, det gick ganska bra faktiskt - bara det att benen inte kommer ner riktigt nu istället så får sänka gungan lite nästa gång.

Efter det ville hon sova igen och har nu sovit i 2,5 h. Det är jobbigt med massage tydligen;) (kanske även berodde på att hon tog morgon vid 5:00 idag..)

Vi kommer inte göra så mycket idag utan bara ta det lugnt. Imorn ska vi till Vimmerby:) vi ska till Ullared över dan på torsdag och behöver då ha hundvakt till Ronja (hon ska vara hos mamma) så då passar vi på att åka redan imorn och lämna hunden så hinner vi träffa familjen lite på samma gång:)

Vi får väl se hur det kommer gå att ha bebis med på Ullared - antingen går det väl jättebra eller så blir det pannkaka av det, hehe. Vi kommer åka tidigt på morgonen för då är Mimmi på bäst humör - och då passar det förhoppningsvis med sovtiderna (som iofsg strulat lite på sistone). Dessutom vill vi inte komma hem sent - B är endast ledig på torsdagen så vi måste vara hemma hyfsat.

Det är inte något speciellt vi måste ha utan vi vill mest bara åka och göra något tillsammans. Jag har ju turen att ha en man som gillar att shoppa :) (mycket mer än mig, jag är inte jätteglad i det men Ullared är ok;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar