lördag 18 februari 2012

Hormoner

Det är inte bara jag som är full av hormoner här hemma, Kiwi har ju "höglöpt/mashat/whatever det nu kallas" sedan kattungarna flyttade och det är fullt med tassavtryck i snön av andra katter på vår trapp som hon lockat på.

Nu har även Ronja börjat löpa, japp, dax för det med. Hon är heldepp och får verkligen som en depression när hon löper och ligger mest i sin korg, så även där är det massa hormoner i omlopp. Jag hittar inte tikskyddet till henne och då hon är en stoor hund har hon lite svårt att hinna hålla efter sig själv fast hon försöker så gott hon kan. Men, känner inte att det är något större problem, täcket i korgen får vi tvätta, och även mattan på golvet. För övrigt så är hon aldrig i sovrummet eller ligger på soffan så inget problem där. I köket har vi bara en trasmatta, annars är det ju trägolv och lätt att hålla efter, alltså hon blöder inte massor, det blir mest några droppar när hon legat ner en längre stund och sedan reser sig upp och så..


Jag avskyr verkligen vårt golv... Det är fruktansvärt slitet trägolv i alla rum. Det blev så slitet när förförre hyresgästen hade hundar som förstörde dem, tydligen bet de hundarna sönder alla fönsterramar m.m. så hyresvärden fick prioritera att byta dem när han flyttade, förre hyresgästen brydde sig inte och nu när vi flyttade in med hundar så ville inte hyresvärden byta golven då hon var rädd att det skulle hända igen. Visst, jag förstår hyresvärden men det är så tråkigt när man städar att det inte syns att det blivit rent, sedan så är vår hund inte en olydig hund som gräver på golven eller biter sönder saker, men det kan ju inte hon veta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar