onsdag 31 oktober 2012

Hemma igen

Igår morse åkte vi hem från Borås igen. B började jobba vid 13 så vi fick åka tidigt. Vi kunde åkt hem i måndags kväll men det är ingen hit att åka bil på kvällen med en trött Mirjam. Hon gråter och får riktiga panikattacker med svårt att andas.. Vet inte varför det blivit såhär nu, det går säkert över så småning om men just nu är det väldigt jobbigt så därför undviker vi att åka längre sträckor kvällstid om vi kan. På morgonen/dagen är det inga problem att åka bil, hon sover mest hela tiden eller pillar på sina leksaker och sjunger =)

På em/kvällen gjorde jag och Noomie inget speciellt,, jag var så grymt trött efter att ha gått upp tidigt och kört bil flera timmar - mimmi var dessutom på ett gräsligt dåligt humör = ingen bra kombo. Tillslut bestämde vi att de skulle bada iaf. Det tycker ju mimmi om så vi kunde hålla henne glad en stund, vi hade köpt nya badleksaker som hon fick leka med och det var uppskattat =). Sedan var det då dags för flaska och nattning.. Efter x antal misslyckade läggningsförsök så av jag upp och gick och lade mig med henne i vår säng. Vi somnade båda två.

Idag har B bytt till vinterdäck på bilen nu på morgonen - vi blev väldigt påminda om att det snart är vinter då det snöade både på måndagen och på tisdagen i Borås..
Noomie passade på att ta en promenad med hunden och kom inte hem fören 2 timmar senare - stackarn hade gått vilse i skogen, jag skulle precis ut och leta efter henne när hon kom hem igen. Telefonen hade hon inte med sig så det var tur att hon kom tillbaka till slut - det är inte lätt att leda efter någon här, speciellt inte när hon inte sagt vart hon skulle gå..

Idag ska vi åka till Tornby och handla present. Imorn em åker vi mot Vimmerby!







































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar