fredag 2 november 2012

I vimmerby

Nu är jag & Mimmi i vimmerby. Vi kom igår em. Idag ska vi fira att min lillebror som fyllt 19 (den 27:e okt) och min lillasyster som fyller 17 (idag).

Det gick faktiskt bra att sova i natt. Noomie lånar ut sin säng till mig och Mimmi - så slipper vi sova på luftmadrass. Luftmadrassen är visserligen större men det är i princip omöjligt att röra sig i den eller gå upp utan att lillan vaknar. Vi sov så gott fram till att klockan var 10 i 7, för då gick lamporna till noomies akvarier på (ena är på en byrå precis bredvid sängen). Både jag & Mimmi vaknade såklart. Aja, tur att den inte gick på vid 5, kl 7 kan jag leva med att gå upp;)

Ronja sover inne hos födelsedagsbarnet. Det är alltid lite "bråk" när vi kommer om vem Ronja ska vara hos (av mina småsystrar alltså) men denna gång blev det hos Vici då hon fyller år:) Ronja älskar uppmärksamheten och att få sova i en säng är tydligen det bästa som finns (hemma får hon det inte, hon tar ju upp halva sängen)

Imorn ska vi till pappa och sedan vet jag inte om jag fortsätter att stanna eller om vi åker hem, vi får se helt enkelt;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar