måndag 2 juli 2012

Skitinlägg!!

Börjar bli trött på detta nu, det sker nästan varje morgon och det är lite irriterande att behöva byta sängkläder varje dag..

Jag har provat:
Huggies: värdelösa - hon kissar rätt i genom (inte på sidan alltså utan genom själva blöjan)
Pampers: håller inte för bajset på sidorna, trots att jag alltid är noga med volangerna. När hon kissat så blir blöjan kall efter några minuter - inte skönt alls. Torr i 12 timmar? - ehh skulle inte tro det.
Libero: bra comfort, håller när hon kissar men inte för bajs här heller.. Kommer ut på sidorna eller upp på ryggen..
Willys: bäst hittills men som synes på bilden så kommer det även där upp på ryggen.. Annars är de bra i materialet och väl tilltagna i storlek..

Börjar ge upp lite smått, ska inte blöjorna hålla kvar bajset? Jag vet att det är jätteviktigt att blöjan sitter tätt så det är jag noga med.

Förslag?

2 kommentarer:

  1. Ett tips är att lägga ett underlägg i sängen, finns såna bra i frotte på ovansidan att köpa, som går att tvätta om o om igen. Lägg ett sådant över lakanet så slipper du iaf bädda rent alltihop :)

    SvaraRadera
  2. Oj, va tråkigt. Har aldrig haft se problemet med Lucas men har du trosor på som håller åt? Tror inte de hjälper så mycket iofs :/ underlägg (kissunderlägg) är ju att föredra men man måste ju endå byta och hålla på. Ja hade pampers första halvåret, året och nu libro slim fit. Du verkar ju testat de mesta..."skit" blöjor!!!!

    SvaraRadera