onsdag 4 juli 2012

Liten ljusning på allt

Lite har hänt, vi bråkar fortf och ringer runt men ett litet genombrott fick vi nu på kvällen, skönt!

Idag har dagen bestått av välbehövlig vila, lite packande och gräsklippning/trimning, B har varit ledig mao, annars hade jag inte fått så mkt gjort;) undrar hur ensamstående med liten bebis lyckas få ngt gjort? Fast alla har nog inte lika klängig bebis som vi;)

Vi visste att gräsklipparen var i dåligt skick men idag var det verkligen sista gången den startade. ALLT som kan gå sönder gick sönder - tanken, startmotorn, hjulet osv.. Skitklippare. Halva trädgården blev klippt, resten blir med trimmern = tidskrävande och tungt. Vi kommer inte fixa ngn ny klippare då uteplatsen dit vi flyttar är så liten att man inte behöver en motorgräsklippare, har för mig att man kan låna en sån där utan motor av stångåstaden.

Vi har packning i hela vardagsrummet, går knappt att ta sig fram, så nu känns det sådär att vara hemma.. Men snart så flyttar vi, yäy ;)

Annars? Mimmi är väldigt mammig på kvällarna, så när B varit ledig och jag velat ha armarna fria så har det inte alltid gått ändå, hon skriker hjärtskärande när han håller så efter en stund står jag inte ut utan tar över, dumt kanske, men hon blir såå nöjd efter - ungen styr redan sina föräldrar..
Jaja, det blir nog bra ändå;)

Har märkt att hon äter väldigt ofta ff.. På kvällen kan hon vilja ha så ofta som 1 gång/ timmen. Det är inte så att mjölken tar slut, för när hon ätit sig mätt finns det alltid kvar.. Så vet inte riktigt varför hon vill äta så ofta? Blir mycket ammande.. Men hellre det än en ledsen bebis, såklart!

Hennes händer är ff det mest intressanta men nu när hon fått böcker så är det kul att sitta och titta på dem med en stund, speciellt den sida som har en spegel;)

Skratten som kommit de senaste dagarna är helt underbara att lyssna på, vår fina tjej.

Nu på kvällen tyckte B att hon behövde ett bad. Oj vad hon njöt:) hon plaskade med armarna och spjärnade emot med fötterna så hon kunde ligga själv (med insatsen) utan att vi höll i henne (vi stod givetvis precis bredvid
Med händerna redo ifall hon skulle glida ner). Snart växer hon ur baljan så det är tur att vi flyttar till lgh med badkar, då ska vi bada tillsammans ;)

Nu ligger hon och sover här bredvid mig, mitt i mellan oss, precis så som hon vill ha det, lilla hjärtat <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar