torsdag 19 juli 2012

Flytten

Stort tack till familj och M som hjälpt oss med flytt och städ. Ni är guld värda<3

I söndags var det dags. Syster S + sambo samt småsyskonen S och N kom till oss på fredagskvällen och på lördagen hjälpte de oss att packa ner det sista. På söndagen kom Brandons kompis M med en riktigt stor lastbil som kunde ta alla våra ägodelar (man har ganska mkt när man bor i hus;) så vi kunde flytta allt i ett svep och slapp därmed att åka flera ggr = skönt och tidsbesparande. Lastbilen var så stor att den inte kom in på vår uppfart utan de fick bära ner till vägen;)

I Linköping packades allt in i lägenheten ganska snabbt, fast inte särskilt ordnat. Jag var tvungen att ta hand om en ledsen Mimmi så kunde inte göra så mkt tyvärr:/

Måndagen ägnandes åt att städa i huset, mycket skit blir det trots att man bara bott där i knappt 1 år..

På tisdagen ville vi göra något annat än att packa upp..B jobbade men jag, N, S och Mimmi åkte till smultronstället i söderköping och åt glass:) eller, Mimmi åt ju inte såklart men hon fick titta på de fina glassarna, det var väldigt spännande;)

Onsdagen tog vi det lugnt, syster J & man samt Stella kom och hälsade på. Lilla damen har vuxit massor så nu är det inte någon jätteskillnad på dem längre, och mindre lär det väl bli framöver då det bara skiljer 4 veckor på dem..

Idag har vi varit en sväng på tornby och kollat slutrean, inget till mig men hittade ett par byxor samt strumpor till Mimmi. Hon fick även ett bord till sin bumbostol och en napphållare för nu flyger nappen åt alla håll när hon är på det humöret..

Mimmi har även fått fina presenter av sina äldsta mostrar:) av S fick hon en jättefin pippitröja (fisketröja, kofta eller vad man nu vill kalla det) och av J fick hon 2 par byxor som hon sytt själv, jättefina:) Mimmi gillade verkligen det färgglada mönstret för hon satt och kikade länge på byxorna:)

Imorn åker S och N vidare till V-by men först blir det nog en liten utflykt på fm.

Denna vecka har varit riktigt jobbig för Mimmi. Vet inte om det beror på den jobbiga flytten eller om det är tänder på g.. Hon är riktigt gnällig och kan skrika sig hes flera timmar på kvällen.. Igår och idag har hon fått en alvedonsupp och det verkar lindra lite vilket tyder på att hon faktiskt har ont någonstans och magen är det inte, därför tippar jag på att det är tänderna. Hon dreglar på allt - i floder och gnager på sina händer.. Vi får se.

Mimmi och kusin Stella gymmar=)
Glassarna på smultronstället..
Pappa har bestämt outfit ;)
Mer lek, här har de hittat varandras händer som de håller hårt i, sötfisar ;)
Noomie och Mimmi, mimmi ser kal ut på huvudet här, men det är hon inte;)
Huset, kommer sakna tystnaden och den stora trädgården
Jag och bäbis<3 Mimmi var dock mer intresserad av glassen, den hade ju så fina färger:P
Inte lika för fem öre, men söta som socker båda två :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar