onsdag 14 december 2011

Ulltottarna =)

lilla coco, 3,5 vecka
En bebis i magen och en annan bebis på magen=)

De börjar bli så mysiga nu, leker och stojar men fortfarande på ett lugnt sätt. För några dagar sedan gjorde jag välling till dem "anderssons välling" som man brukar börja med. De tyckte dock att det var sådär, mammas mjölk är ju bra mkt godare;) De har fått vällingen ca 4 ggr nu och idag tänkte jag prova att ge dem lite lite uppblött kattungefoder. Det äts bara kattungefoder här hemma nu (för katternas del alltså, hundarna äter hundmat och vi vanlig mat;), så både kiwi och mango börjar få lite mer "kroppshydda". Kiwi ska äta det för hon ger di, men mango skulle väl inte det eg, det är dock hopplöst att hålla honom ifrån det, kattungematen är ju bra mkt godare än den vanliga. Tur att vi har en 10kg säck hemma iaf, för det går åt en del=p

Bus i soffan=)




I morse var det lite väl pipigt i lådan, så jag tog upp dem i sängen och gosade lite med dem. Sedan somnade de mellan kuddarna..

Humm, undrar när de börjar göra ifrån sig själva? Än så länge har jag inte sett något kiss eller avföring i bolådan eller någon annanstans..(kattmamman tar ju hand om det där)  De blir 4 veckor på fredag så snart borde de väl kunna kissa och bajsa själva, och då blir det kattoa-träning;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar