tisdag 13 december 2011

Tradera

Senaste veckan har jag "hängt" mkt på tradera och vunnit en del auktioner. Jag tycker det är ett smidigt sätt att handla på och man kan få riktigt bra saker för struntsummor. Jag tycker oftast det är helt ok att köpa begagnade kläder, speciellt till små barn, ofta växer de så fort att de inte hinner ha plaggen mer än ett par ggr ändå.
Till vår groda har vi blandat friskt med både begagnat och nytt, men nästan allt ser helt nytt ut=)

 Första sakerna kom hem igår, det var ett paket med babykläder från cocoon i strl 56, lite använda men i nyskick, jättefina. Det var 2 par byxor, 2 bodys och en tjockare tröja, jag betalade 25kr + frakt =)

Idag fick jag hem ett par mammabyxor från mamalicious, begagnade men ser helt nya ut, 49kr+frakt. Jättesköna och väldigt välbehövligt, hade endast ett par mammabyxor från innan och de börjar bli slitna så har mest gått i mjukisbyxor här hemma.

Jag väntar på:
* En amningsbh från h&m, nyskick, 30kr+frakt.
* Tröja och Byxor i strl 62, begagnade, 3kr+frakt
* Elektrisk bröstpump från medela, endast provad och kokad, 360kr+frakt (kostar 800kr ny)
* Badtermometer för bebis, 20kr+frakt
* Stödstrumpor, nya, 69kr+frakt
* Vita mjukbyxor med mudd, nyskick, 6kr+frakt
* Medela mjölkuppsamlare, 10kr +frakt


Tycker jag fått mycket grejjer för små pengar, var väl bara bröstpumpen som kostade lite, finns billigare manuella men jag tycker det verkar väldigt jobbigt att sitta och pumpa för hand. Skulle det inte funka med amningen och inte heller att pumpa får jag väl sälja den på tradera igen eller spara till nästa unge;)

Stödstrumporna är jag inte i speciellt behov av än, men jag vet att det är bra i förebyggande syfte och även om inte benen blir tjocka och vätskefyllda så är det ändå påfrestande för dem och bättre att förebygga än att märka senare att man fått fula och onda åderbråck=/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar