tisdag 11 september 2012

Planer och egentid

De senaste dagarna har vi varit hemma och fixat en del inför dopet men även bara tagit det lugnt. På söndagen var det babysim som vanligt =) Det är så underbart att se hur glad hon blir när vi kommer in i poolrummet, detta med att simma var verkligen en fullträff =)

Efter simningen gick vi på barnmässan som var på konsert&kongress. Nu var mimmi för liten för aktiviteterna så vi gick bara runt och kikade lite, fick info osv. Hon fick en rosa ballong formad som en blomma - den var jättefin tyckte hon;) Jag köpte ett par bodies och en mössa från märket "fiskrens", jättesöta ;)

Igår var vi först på banken och bokade en tid till nästa vecka, vi ska nämligen byta bank och vi valde tillslut handelsbanken. Hoppas det blir bra nu, vi kommer även ändra om våra konton och lägga upp långtidsspar osv, känns som att det är hög tid nu..

Vi gick sedan en sväng på ikano och köpte kläder som Mimmi ska ha efteråt på dopet, dopklänningen ska hon ju bara ha i kyrkan. Vi gick även in på ikea och köpte en matstol. Jag vill ha en tripp trapp-stol till henne men det har vi inte råd med denna månad och eftersom vi behöver en stol till henne nu så fick det bli en enkel  plaststol, det funkar så länge;)

Innan vi åkte hem handlade vi mat på maxi, sedan åkte vi hem och Brandon provlagade maten vi ska ha på dopet. Blir bra =)

Igår kväll tänkte vi försöka få lite egentid då Mirjam somnade tidigt, vi tänkte ta ett bad så B tappade upp vatten och gick i först. Det var som att mimmi kände det på sig för precis när jag tänkte gå i badet så vaknade hon - jättepigg. Det slutade med att Mimmi och Brandon fick bada istället. Haha ;) Så är det att vara småbarnsförälder. Egentiden får vi väl vänta med i en sådär 20 år;)





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar