lördag 26 november 2011

Halvvägs=)

Idag går jag in i vecka 20 och är nu halvvägs genom graviditeten. Känns helt sjukt, det har gått så fort. I början tänkte jag att 40 veckor var en evighet men nu är det nästan skrämmande hur fort det gått hittills..

Idag har jag jobbat 6:45-16:00, sista timmen var det mycket gäsp=) Imorn jobbar jag däremot bara 7-12 och det räcker;). Jag har nu "kommit ut" på jobbet ang graviditeten och tydligen har jag lyckats dölja det rätt bra tidigare. Någon tyckte att jag varit lite blek ett tag och någon annan hade märkt att jag blivit lite rundare kring magen men inte vågat fråga=P Inget man direkt frågar kanske om det inte är uppenbart..

Så idag har det pratats mycket bebis;)
Jag förundras över hur folk som tidigare aldrig skulle komma på tanken att ta på varandra helt plötsligt ogenerat kan börja smeka min mage nu när det finns en bebis där i. Jag tror det är något som de bara gör utan att tänka först, de vanliga spärrarna över vad som är intimt försvinner helt plötsligt när det finns en bebis i magen. Jag tycker bara att det är roligt över att de är så intresserade och störs inte alls av att de vill klappa och känna men vet att vissa tycker det är oerhört privat. Själv skulle jag inte börja klappa någon annans mage såvida det inte är en nära vän eller familjemedlem som man vet inte skulle ta illa upp.

Jag vill fortsätta jobba så länge som jag bara kan då det får tiden att gå, vi behöver pengarna och jag behöver få komma ut och socialisera med människor, jag tror inte att jag mår bra av att bara sitta hemma, då tänker och känner jag efter för mycket. Dessutom trivs jag så bra, visst är det jobbigt att gå upp vid 5:00 på morgonen, speciellt när man inte kunnat sova på natten pga magen men när jag väl är framme på jobbet vill jag bara köra igång;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar