måndag 25 juni 2012

Det går för fort

Just nu går allt i superfart när det gäller Mimmi. Förra veckan hittade hon sina händer, det är det absolut mest intressanta just nu. Hon kan sitta och stirra på dem hur länge som helst. hon fokuserar verkligen blicken på dem och för handen fram och tillbaka, tittar på fingrarna och då och då åker handen in i munnen. Ser jätteroligt ut. Ska se om jag kan filma henne lite senare;)

Något annat hon kommit på är sin röst (och då menar jag inte skrik). Hon kan föra långa konversationer och bubbla rejält med oss eller med sig själv;) Hon skrattar också jätteofta nu =)

Vi tränar nu på att sitta. Har inte kommit så långt än men det blir bättre dag för dag, babygymmet är roligt att ligga i ibland så vi börjar få mer avlastning för armarna.

Vi har också märkt att hon ibland blir "sur" och kan protestgnälla om det inte blir som hon vill, så fort hon får sitta upp eller komma upp i famnen så blir hon jätteglad, skitungen;)

Hon har haft ett par kvällar med "återfall" av koliken men det är ändå enorm skillnad och det är vi så tacksamma för.

Idag har hon dock varit lite gnällig - hos pappa.. Så fort hon fått komma till mig har hon blivit jätteglad och bubblat på men när pappa sedan ska ta henne så kommer plutläppen fram och hon blir ledsen..Vi funderade vad det kan bero på, så har hon aldrig gjort förut och vi tycker det känns lite tidigt för att hon ska vara "mammig" redan, hon är ju bara 10v..
 
Annars är det fint, vi har gjort framsteg med vagnsåkandet. Är hon trött går det oftast bra, ibland får vi ta upp henne en stund och gå omkring men nu har vi faktiskt haft flera promenader då hon somnat i vagnen och sovit en bra stund - hon älskar det inte men är hon trött så funkar det som sagt, vi får fortsätta träna=)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar