onsdag 20 juni 2012

Ätardag

Idag har Mimmi inte velat göra något annat än att äta.. Inte sova, inte leka, INTE vagn.. Så har bara suttit och ammat i princip hela dagen, Drygt, speciellt när jag har massor att göra.

Lyckades (med mammas hjälp) hitta en verkstad som hade de däck vi letade efter (vill inte köpa nya då vi ändå snart byter bil, denna går nog till skroten då..) så imorn ska vi dit och få dem monterade innan vi åker till Borås.

Har även försökt trimma/klippa Ronja. Hon har så vansinnigt mycket päls (hade redan borstat bort flera Ica-kassar med päls) så det är inte roligt att ha henne inomhus. Jag skulle naturligtvis ha väntat tills b var hemma och kunde ta hand om Mimmi (men han är ju nästan aldrig hemma) så resultatet blev en mindre katastrof.

Mimmi skrek och Ronja ville trösta - inte still en sekund Mao så det blev kalt på vissa ställen... Nu ser hon ut som en skabbig hund ist.. Hon som har så fin päls i vanliga fall. Ja, det växer ut igen men det tar kanske ett halvår innan det ser bra ut igen.. Ska jämna till det lite imorn innan vi åker tänkte jag. Ville ju bara slippa att hon skulle håra ner i syrrans hus, jaja gjort är gjort, Ronja lider inte iaf.

Tänkte visa bild på senaste klädköpen:)
Den rosa klänningen har hon fått av morbror och hans fru:)

Den andra klänningen är köpt på internet och är från bäbis. (deras kläder är så mjuka tkr jag;)

Den grönrandiga bodyn är från villervalla och köpt på tradera.

Den blåa bodyn är från petter&kajsa och byxorna från bäbis. Dessa är köpta i Vimmerby på babybutiken (vid hemtex)

Behöver fylla på lite i större storlekar, lilla damen växer ju;) fast i vissa plagg har hon fortfarande strl 50 (pop bl.a.)
Medan andra har hon strl 62, så det är verkligen skillnad beroende på klädmärke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar