tisdag 18 december 2012

Äntligen får jag avslöja hemlisen

Nu får jag äntligen berätta. Det som varit lite hemligt i en månad knappt.


Jag tar det från början. Jag skrev ett inlägg här för ett tag sedan där jag berättade om B's rasistiska kökschef som gjorde allt för att förpesta livet för B. Det var ren mobbing och inget annat. Han sa att B skulle få sparken och gav honom 2 veckor på sig att hitta ett annat jobb.

B blev såklart jätteledsen då han trivts så bra på jobbet innan denna kökschef började där och B har alltid fått höra hur duktig han är osv av medarbetare och gäster.

Han började iaf leta annat jobb och fick erbjudande på flera olika ställen, både i nkpg och i lkpg. Det i nkpg var kökschefsjobb och bättre betalt men då behövde han ju börja pendla igen. Det slutade med att han tackade ja till ett jobb i lkpg.

Vad han då inte visste var att ledningen på hans nuvarande jobb fått nog av kökschefen och planerade att ge honom sparken. De kontaktade B och bad honom att stanna kvar och vänta ut allt. Under 3 v fick B ta massor med skit men han försökte inte bry sig eftersom han visste att kökschefen skulle få sparken.

Samtidigt som allt detta pågick ville den här andra restaurangen i lkpg verkligen att B skulle jobba hos dem och det fick ägaren till nuvarande jobbet nys om så B kunde nu helt plötsligt börja kräva lite förändringar.

Han valde till slut det jobb han redan har fast med en fast anställning och en fin löneökning =)

Idag fick han kontraktet och vi är jätteglada. Kökschefen är borta och en ny trevlig har börjat istället.

Är så tacksam hur allt har löst sig, det är verkligen den bästa julklappen vi kunnat få i år:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar